Schot in de roos

‘Blijf altijd mooie herinneringen maken’, dat is de overtuiging van waar Met Cin het allemaal mee begon. Cindy Hauser-Verhoeven, oprichter van Met Cin, ontdekte al op vroege leeftijd dat organiseren in haar bloed zit. Op latere leeftijd ontdekte ze dat veel mensen de behoefte - en de tijd - hebben om het leven in al haar facetten te ontdekken. Om verrast te worden en herinneringen te maken. Samen met andere levensgenieters.

Cindy richtte Met Cin op in de overtuiging dat zij, met haar commerciële en organisatorische skills, deuren kan openen die anders gesloten zouden blijven. Dit met een overzichtelijk aanbod aan dagtrips die tot in detail goed in elkaar zitten. Deze overtuiging bleek een schot in de roos.

‘Ik leg makkelijk contact en stap overal op af. Ik kom op plekken die anderen niet voor mogelijk houden. Ik wil graag gasten in de watten leggen. Ik wil van iedere dagtrip en event een beleving maken, zeker ook voor degene die alleen meegaat. Ik maak het graag iedereen naar de ‘cin.’

- Cindy Hauser

Over Ons

Door de bomen het bos laten zien

De zoektocht naar dagtrips beginnen vaak online. Vervolgens is het aanbod zo overweldigend dat door de bomen het bos niet meer zien en afhaken. Met Cin speelt hierop in door een select aanbod aan dagtrips te organiseren. Altijd met de garantie dat de trips tot in de puntjes goed geregeld zijn en altijd verrassen. Ook zijn alle uitjes volgens de dam geldende rivm-regels. Het enige dat deelnemers moeten doen, is zich aanmelden. Verder neemt Met Cin alles voor haar rekening. Voor zowel groepen, alleengaanden als familie en vrienden.

Tuin

De Met Cin norm

Het grootste onderscheidend vermogen van Met Cin zit hem in de persoonlijke benadering en het inlevingsvermogen. Met Cin luistert goed naar de wensen van haar klanten. Inmiddels weten we dat kleine details het verschil kunnen maken. Al deze details noemen wij de Met Cin norm. Een norm waarop we iedere trip en event persoonlijk screenen.

Museum