Met Cin, de geschiedenis van Strijp S induiken

De ontwikkeling van het levendige Strijp S is volop in beweging. Hoe is dit bijzondere stukje Eindhoven tot stand gekomen. We komen alles te weten over de wonderlijke transformatie. Ga mee en leer en voel alles over dit oude en nieuwe stukje Eindhoven.

Dagtrip 
12:30 – 16:30 uur

Maximaal 20 personen

Prijs €75,00

 

Kom alles te weten over de ontwikkeling en realisatie van Strijp S. Voor deze dag heb ik speciaal iemand geregeld die aan de wieg heeft gestaan van de opbouw van dit prachtige ontwikkelde gebied. Elke keer als je Strijp S bezoekt is er wel weer iets veranderd. En ook op rustige dagen voel je altijd dat hier iets bruist. Voor deze activiteit hebben we minimaal 10 deelnemers nodig om het door te laten gaan.

Als jij je inschrijft, verzamelen wij de aanmeldingen en nemen contact op om de datum te plannen. De activiteit wordt uiteraard pas betaald als er een datum bekend is.

Programma

12:30 - 13:00 uur

We ontmoeten elkaar op het Ketelhuisplein

13:00 – 14:30 uur

Rondleiding door de het heden en het verleden van Strijp S. We komen alles te weten over de transformatie.

 

14.30 – 16.30 uur

Nu is het tijd om de inwendige mens te verwennen. Er staat voor ons een tafeltje gereserveerd met een heerlijke borrelplank. Zodat we samen nog even na kunnen genieten van het bruisende Strijp S!

16:30

Met een prachtige herinnering op zak, vervolgt u weer de weg richting huis

Waarom zou je mee gaan?

  • Compleet geregeld
  • Kleine groepen
  • Persoonlijk van begin tot einde
  • Ook geschikt voor alleengaanden
  • Alle uitjes voldoen aan de Met Cin norm 

 

Cindy