Met Cin, vergaderen op een toffe locatie

Samen met mij een onvergetelijke vergadering voor jouw klanten of medewerkers organiseren? Volledig afgestemd op jouw wensen? Neem dan contact met mij op, bel gerust naar 0612011850 of stuur een mail naar info@metcin.nl

 

 

Wil je een vergadering organiseren op een toffe locatie? Hulp nodig bij de organisatie van jouw personeelsfeest? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag om de perfecte beleving te organiseren!

Is er binnen het bedrijf geen tijd om deze organisatie op te pakken. Ik neem je graag alle tijd en organisatie uit handen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Van de uitnodigingen, het vervoer en alle communicatie eromheen.

Ik heb in de afgelopen jaren heel veel locaties mogen bezoeken waar je een super gave dag kunt beleven. Dit is erg uiteenlopend;

Met de watertaxi naar Slot Loevesteijn, om daar een onvergetelijke vergadering te beleven.

Of gaan jullie bijvoorbeeld voor een rally met tuktuks door het Brabantse landschap? Met daarbij onderweg vragen over jullie bedrijf, welke tuktuk kent het bedrijf het beste? Aansluitend kun je kiezen voor een spectaculaire feestavond of een barbecue op een mooie locatie.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook alles te weten komen over oesters, met een rondleiding door een oesterbedrijf, een boottocht met daarbij zelfs de mogelijkheid om een waterdicht pak aan te krijgen en zelf het water in te stappen. Daarna nog even met een boot over het water racen?

Op Strijp S heb ik een gave rondleiding, zo kom je alles te weten over de ontwikkeling van dit bijzondere gebied. Hier bruist het altijd en vind je altijd weer inspiratie voor de toekomst. Na de tour kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lekkere kookworkshop.

 

Dit is een kleine selectie van voorbeelden, maar we kunnen ook samen iets helemaal op maat maken.

Programma

9:00 - 23:00 uur

Waarom gebruik maken van Met Cin?

  • Compleet geregeld
  • Persoonlijk van begin tot einde
  • Op wens afgestemd
  • Bijna niks is te gek, of eigenlijk, je weet zeker dat het wel te gek wordt!

 

Cindy